Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Texturanalysator CT3, 4500 g

Varenr. 4969206
Beskrivelse

Brookfield texturanalysator model CT3 er et billigt og alsidige bordinstrumenter til kompressions og elastiske tests. Til instrumentet fås stort sortiment i tilbehør så det kan tilpasse mange forskellige produkttyper.

 

Alle texturanalysatorerne fra Brookfield opløser deres bevægelser i 10000 trin, og et givet apparats maksimale belastningsevne fastlægger således også det mindste opløste enhed! 

 

Overholder kravene i GME- og GMIA-monografierne for Bloom-test af gelatine (med AOAC probe - medfølger i TA-P-Sæt 2). Rapporter og grafer laves nemt i det medfølgende software Texture Pro CT (tilbehør).

 

Leveres med Texture Loader software og USB-kabel, men der skal typisk også anvendes opgavespecifikke værktøjer.

For år tilbage overtog Brookfield Stevens. Har du et gammelt Stevens apparat, passer alle værktøjer til Brookfield CT3!!

Denne texturanalysator kan belastes med 4500 g. Mindste reproducerbare aflæsning er således 0,50 g! Bemærk, at det er displayet og ikke vejecellen, der er den begrænsende faktor her.

 

Producent AMETEK Brookfield
UNSPSC Kode 41103300 Udstyr til strømningsmekanik
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...