Denne webside anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse.

TPP PCV pakket celle målerør, inddel,u/låg,1 ml

Varenr. 87005
PCV (Packed Cell Volumen) PCV-røret muliggør en hurtig og reproducerbar målingsteknik af cellevolumenet. Denne metode er ideel til overvågning af vævsvækst (cellemassen). Hvis mange parametre i løbet af en produktionsproces skal optimeres, opsamles mange prøver på samme tid. Her er en hurtig
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

PCV (Packed Cell Volumen)

PCV-røret muliggør en hurtig og reproducerbar målingsteknik af cellevolumenet. Denne metode er ideel til overvågning af vævsvækst (cellemassen).
Hvis mange parametre i løbet af en produktionsproces skal optimeres, opsamles mange prøver på samme tid. Her er en hurtig analyse med PCV-rør og aflæsningsprocessen med måleinstrumentet "easy read" ofte den metode, der vælges.

Et kort centrifugering (1 minut ved 2.500xg) er tilstrækkeligt til at danne en pellet i den kalibrerede kapillær. Her kan så den dannede pellet aflæses med måleinstrumentet "easy read".

PCV-røret passer i en rotor til 1,5/2,0 ml mikrorør. Alternativt, kan PCV-røret placeres i et 15 ml falconrør, og centrifugeres i dette.

Bestemmelse af celletæthed er en rutinemæssig opgave i næsten alle laboratorier, der arbejder med cellekulturer. Den mest anvendte metode er at tælle cellerne manuelt med hemacytometeret, hvilket er meget tidskrævende og med stor risiko for fejl (fejlmargin omkring 15%).
PCV-systemet giver et hurtigt, nemt at bruge, reproducerbart og mere præcist alternativ til manuel celleoptælling. PCV-rørene muliggør bestemmelsen af det pakkede cellevolumen (PCV) i en cellesuspension, hvilket resulterer i absolutte data, der korrelerer med parametre som proteinindhold, celleantal, metabolisk aktivitet og andre.

PCV-rørene er specielt nemme til at arbejde med og kræver hverken særlig træning eller avancerede dyre maskiner - i modsætning til automatiserede celleoptællere.

Dimensioner (Ø x H): 10,5 x 43 mm

Pakket i 5 poser á 50 stk.

Specifikationer
Producent TPP
UNSPSC 41122100 Vævskulturer og høj gennemstrømnings screenings materialer
Pakningsstørrelse 50 stk./pakke
    Loading
    Loading