Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Transferpette S fra Brand er den perfekte manuelle pipette med central pipetteringsknap. Den er udført ergonomisk korrekt og ligger løst og let i hånden. Pipetteknappen og spidsafskyderen er placeret indenfor den naturlige bevægelsesradius for tommelfingeren og kan derfor betjenes med minimal kraftanstrengelse. Volumen vises digitalt på siden af pipetten og indstillingen kan foretages med én hånd. Hele pipetten kan autoklaveres. Er med Easy Calibration Technique, hvor en evt. justering kan fortages uden brugen af specialværktøj. Leveres med kvalitetscertifikat, pipettespidser,

Keglen, hvorpå spidsen fastgøres, er forsynet med O-ring for optimal tilslutning af spidsen og hele keglen kan let afmonteres for rengøring/udskiftning. Benytter 200/300 µl spidser.

Producent BRAND
UNSPSC Kode 41121503 Manuelle multikanalpipetter med luftdisplacement
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...