Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vacuubrand MD er en 3-trins membranvakuumpumpe, der kan pumpe ned til 1,5 mbar. Model C pumpen her har pumpehus og membraner i PTFE og er derfor meget kemisk resistent. Pumpen er udstyret med en gasballast ventil til kontinuerlig kondensat udrensning, for dermed at øge pumpeevnen af kondenserbare dampe (opløsningsmidler med højt kogepunkt).

  • Til frysetørring
  • Til opløsningsmidler med højt kogepunkt
  • Til rotationsfordampere
  • Til vakuumkoncentratorer

NT-pumperne er med de nyeste funktioner, der har yderligere forbedret ydelsen, givet højere tolerance overfor kondensater og forenklet vedligeholdelsen.

Pumpen MD 4C NT har en rigtig god ydeevne for pumpning af store mængde af dampe, som f.eks. ved tørreskabe eller geltørrere.

Her leveres pumpen med en kondenseringskolbe på indgangssiden og en kondenseringskolbe under en svaler på udgangssiden (kølefælde). Kolbe på indgangssiden opfanger dråber og urenheder inden de 2 pumpetrin, og beskytter dermed pumpen. Kølefælden på udgangssiden giver næsten 100% genvinding af opløsningsmidler og dermed en effektiv genanvendelse og aktiv beskyttelse af miljøet. Samtidig opfanges kondensatet og kan således ikke kan løbe tilbage i pumpen og ødelægge den støjfri drift af pumpen.

Svaleren har slangestuds DN 6-8 mm for tilslutning til ekstern kølevandssystem.

 

Pumpen har slangestuds DN 8-10 mm for til- og afgangstilslutning.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vakuumpumper til laboratoriebrug
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...