Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Vakuumpumpe MZ 2C NT + AK + EK, 7 mbar, 2 m³/h

Varenr. 28732600
Beskrivelse

Vacuubrand MZ er en 2-trins membranvakuumpumpe, der kan pumpe ned til 7 mbar. Model C pumpen her har pumpehus og membraner i PTFE og er derfor meget kemisk resistent.

  • Til vakuumcentrifuger
  • Til vakuumovne
  • Til rotationsfordampere
  • Til vakuumkoncentratorer

MZ 2C NT pumpen er udstyret med en gasballast-ventil til kontinuerlig kondensat udrensning, for dermed at øge pumpeevnen af kondenserbare dampe. Pumpen er meget anvendelig til mindre vakuumapparater, hvor der kræves kontinuerlig pumpning af dampe fra opløsningsmidler såsom rotationsfordampere, geltørrere og filtrering.

NT-pumperne er med de nyeste funktioner, der har yderligere forbedret ydelsen, givet højere tolerance overfor kondensater og forenklet vedligeholdelsen.

Til opløsningsmidler med lavt og medium kogepunkt. 

Pumpen har slangestuds DN 8-10 mm for til- og afgangstilslutning.

MZ 2C NT er den mest solgte kemisk vakuummembranpumpe.


Her leveres pumpen med en kondenseringskolbe på indgangssiden og en kondenseringskolbe under en svaler på udgangssiden (kølefælde). Kolbe på indgangssiden opfanger dråber og urenheder inden de 2 pumpetrin, og beskytter dermed pumpen. Kølefælden på udgangssiden giver næsten 100% genvinding af opløsningsmidler og dermed en effektiv genanvendelse og aktiv beskyttelse af miljøet. Samtidig opfanges kondensatet og kan således ikke kan løbe tilbage i pumpen og ødelægge den støjfri drift af pumpen.

Svaleren har slangestuds DN 6-8 mm for tilslutning til ekstern kølevandssystem.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vacuumpumper til laboratoriebrug
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...