Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vacuubrand MZ er en 2-trins membranvakuumpumpe, der kan pumpe ned til 7 mbar. Model C pumpen her har pumpehus og membraner i PTFE og er derfor meget kemisk resistent.

  • Til vakuumcentrifuger
  • Til vakuumovne
  • Til rotationsfordampere
  • Til vakuumkoncentratorer

MZ 2C NT pumpen er udstyret med en gasballast ventil til kontinuerlig kondensat udrensning, for dermed at øge pumpeevnen af kondenserbare dampe. Pumpen er meget anvendelig til mindre vakuumapparater hvor der kræves kontinuerlig pumpning af dampe fra opløsningsmidler, såsom rotationsfordampere, geltørrere og filtrering.

NT-pumperne er med de nyeste funktioner, der har yderligere forbedret ydelsen, givet højere tolerance overfor kondensater og forenklet vedligeholdelsen.

MZ 2C NT er den mest solgte kemisk vakuummembranpumpe.

 

Dette pumpesystem kan betjene 2 pumpeapplikationer med kun en pumpe. Hver pumpetilslutning er forsynet med en manuel reguleringsventil. Samtidig leveres pumpen med en kondenseringskolbe på indgangssiden og en kondenseringskolbe under en svaler på udgangssiden (kølefælde). Kolbe på indgangssiden opfanger dråber og urenheder inden de 2 pumpetrin, og beskytter dermed pumpen. Kølefælden på udgangssiden giver næsten 100% genvinding af opløsningsmidler og dermed en effektiv genanvendelse og aktiv beskyttelse af miljøet. Samtidig opfanges kondensatet og kan således ikke kan løbe tilbage i pumpen og ødelægge den støjfri drift af pumpen.

Svaleren har slangestuds DN 6-8 mm for tilslutning til ekstern kølevandssystem.

Pumpen har slangestuds DN 8-10 mm for 2 x indgangs og afgangstilslutningen.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vakuumpumper til laboratoriebrug
Antal 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...