Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vacuubrand BVC er et komplet pumpesystem til aspiration af supernatanter. Vakuumniveauet - og dermed sugekraften – indstilles på det elektroniske berøringspanelet og den kemisk resistente membran vakuumpumpe tændes og slukkes automatisk efter behov, hvilket yderligere reducerer det i forvejen lave støjniveau på 45 dB(A).

Vakuumstationen leveres komplet med pumpe, opsamlingsflaske, filter og håndmodul til enkel og effektiv aspiration og opsamling af væske. Stor kapacitet med 4 liter's opsamlingsflaske.

Nem betjening via håndmodul, der med forskellige adaptere kan benyttes sammen med pipettespidser, kapillar- og pasteurpipetter i glas. Slangen og håndenhedens adaptere kan autoklaveres. Opsamlingsflasken har hydrofobisk filter på indgangssiden og mulighed for tilslutning af endnu et håndmodul.

 

Vacuubrand BVC har en kapacitet på 0,7 m3/h og et slutvakuum på 150 mbar.

BVC Professional leveres med niveaumåler i opsamlingsbeholderen, således at fyldningen hele tiden overvåges. På BVC Professional skiftes opsamlingsbeholderen hurtigt, idet der er monteret selv-lukkende quick koblinger.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vakuumpumper til laboratoriebrug
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...