Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Omrøringssystem, der mixer væsker med både lav og høj viskositet ved brug af jet-hvirvler. Princippet er det verdenspatenterede Visco Jet omrøringssystem, der er baseret på kegle-jet princippet. Turbulente strømme dannes ved den kantede ende af kegledysen ved acceleration, fortrængelse og deceleration og danner dermed en hvirvel. Disse strømme påvirker hinanden og skaber en ny, dynamisk omrørerbevægelse. Fordelerne ved systemet er, at det er ideelt for alle typer af omrøring. Der er ingen beluftning, ingen skumdannelse, ingen temperaturstigning, men skånsom omrøring for sarte prøver, kort omrøringstid og minimal strømforbrug ved omrøring med lav hastighed.

Fremstillet i POM. Kan benyttes i beholder med Ø115 - 200 mm åbning. Bølgelængde: 500 nm Rotationshastighed: 200 - 700 o/min.

Type Visco Jet omrører
Producent Heidolph Instruments
UNSPSC Kode 41103810 Propelomrørere
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...