Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Måleinstrument til viskositetsanalyse ViscoClock PLUS

ViscoCIock plus er en elektronisk timingsenhed til glaskapillære viskosimetre, der anvendes til at bestemme kinematisk og relativ viskositet. Det nye instrument har den velafprøvede ViscoClock og har datalagring og enklere håndtering. ViscoClock plus er designet til SI Analytics Ubbelohde (DIN; ASTM; Micro) og Micro Ostwald viskosimetre. For at bestemme absolutte kinematiske viskositeter skal viskosimetre anvendes, som kalibreres til automatiske målinger. ViscoClock plus måler automatisk strømningstiden for temperaturstabiliserede væsker i kapillære viskosimetre ved hjælp af infrarøde lysbarrierer. Viskosimeteret, der indbefatter en prøve, indsættes i ViscoClock plus og nedsænkes i et termostatisk bad til temperaturstabilisering. Efter termostater pumpes prøven i målepæren, og strømningstiden registreres automatisk. Det store display gør det nemt at aflæse strømningstider og yderligere oplysninger: dato, klokkeslæt, prøve ID og viscometer ID. ViscoClock plus kan bruges i alle SI Analytics badetyper.

ViscoClock plus: Elektronisk timing enhed til glas kapillær viskosimetre, strømforsyning 100-230 V og manuel pumpe.

ViscoClock plus M1: Enhed inkl. Termostatbad til temperaturer fra +10 til +60 ° C ViscoClock plus M2: Enhed inkl. termostatisk bad til temperaturer fra -40 til 150°C

Producent SI Analytics
UNSPSC Kode 41103312 Viskosimetre
Erstatter varenr. 1181740
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...