Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service
Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Viskositetsmåling

Buch & Holm tilbyder et stort program inden for viskositetsmåling.  Vi repræsenterer den meget anderkendte producent Brookfield.  Brookfield blev grundlagt for mere end 70 år siden og er i dag verdens største producent af viskosimetre og rheometre. Vi har indgået en aftale om eneforhandling med Brookfield på salg, rådgivning og service af hele deres program i Danmark.

For at give dig et godt, nemt og hurtigt overblik over vores store program inden for området, har vi udarbejdet et katalog med anbefalinger til instrumenter og tilbehør m.v. Bemærk, at kataloget kun indeholder et udsnit af sortimentet, så hvis du ikke finder lige det du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Hele sortimentet, priser, lagerstatus m.v. kan ses på vores online shop. 


Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, så kontakt Kundesupport pr. tlf. 44 54 00 00 eller e-mail b-h@buch-holm.dk

Download PDF

Klik på billedet og se kataloget i din
browser

SE KATALOGET I ONLINE SHOPPEN

Henter...
Henter...