Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Welch måleinstrument PIZA 111 rc GOLD

Varenr. 28600074
Beskrivelse

Med Welch som det nye navn, er den tidligere Ilmvac PIZA111 håndholdte vakuummåler blevet opdateret med en nyudviklet GOLD Pirani-sensor. Omfattende test er blevet udført af uafhængige universitetslaboratorier, for direkte sammenligning mellem den nye sensor og konkurrerende modeller. En unik og patentanmeldt overfladebehandling af strategiske elementer i Pirani-sensoren gør den meget modstandsdygtig over for kemikalier og giver samtidig en fremragende nøjagtighed.

GOLD Pirani-sensoren har måleområde fra 1050 til 10-3 mbar og giver i kombination med en keramisk piezo-sensor et instrument med stor nøjagtighed, der dækker hele vakuumområdet fra atmosfærisk tryk til 0,001 mbar. Ideel til krævende opgaver med vakuummanifold, men også velegnet til måling af vakuum i en bred vifte af øvrige applikationer.

Sensoren har en DN16KF-flange med en ekstra slangedyse til DN8 eller DN10 mm vakuumslange for nem tilslutning til eksisterende vakuumsystem.

PIZA111cr-GOLD kan benyttes med et 9V batteri eller strømforsyningen (begge er inkluderet).

Producent Welch-Ilmvac
UNSPSC Kode 41112406 Vakuummålere
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...