Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Med Welch som det nye navn, er den tidligere Ilmvac PIZA111 håndholdte vakuummåler blevet opdateret med en nyudviklet GOLD Pirani-sensor. Omfattende test er blevet udført af uafhængige universitetslaboratorier, for direkte sammenligning mellem den nye sensor og konkurrerende modeller. En unik og patentanmeldt overfladebehandling af strategiske elementer i Pirani-sensoren gør den meget modstandsdygtig over for kemikalier og giver samtidig en fremragende nøjagtighed.

GOLD Pirani-sensoren har måleområde fra 1050 til 10-3 mbar og giver i kombination med en keramisk piezo-sensor et instrument med stor nøjagtighed, der dækker hele vakuumområdet fra atmosfærisk tryk til 0,001 mbar. Ideel til krævende opgaver med vakuummanifold, men også velegnet til måling af vakuum i en bred vifte af øvrige applikationer.

Sensoren har en DN16KF-flange med en ekstra slangedyse til DN8 eller DN10 mm vakuumslange for nem tilslutning til eksisterende vakuumsystem.

PIZA111cr-GOLD kan benyttes med et 9V batteri eller strømforsyningen (begge er inkluderet).

Producent Welch-Ilmvac
UNSPSC Kode 41112406 Vakuummålere
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...