Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

På bare 5 sekunder kontrollerer WET-sensoren 3 afgørende variabler, som i jorden/vækstmediet påvirker plantevæksten: Vandindhold, temperatur og vandpore ledningsevnen (ECp), som er ledningsevnen i det vand, som er tilgængelig i jorden/vækstmediet.

Den kompakte sensor kan indstikkes direkte i vækstmediet med minimal forstyrrelse af rødder og nye skud. Den hurtige monitorering af vækstbetingelserne giver god information til procesoptimering og kontrol af ensartet tilvækst hos planterne.

WET-sensoren leveres som et komplet sæt, der indeholder en WET-sensor, en HH2-fugtighedsmåler og en praktisk bæretaske. WET-sensoren kan som alternativ også tilsluttes datalogger GP1 og GP2 for konstant overvågning. Datalogger er ikke inkluderet i leveringen.

Leveres med sæt af substratkalibreringer, herunder coir, tørv og mineraluld. Spørg venligst for yderligere oplysninger om underlags- kalibreringer og kits.

Producent Delta-T Device
UNSPSC Kode 41113900 Jordmåleudstyr
stk./pk 1
Tilbuddet udløber 30-08-2018
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...