Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Brookfield texturanalysator model CT3 er et billigt og alsidige bordinstrumenter til kompressions og elastiske tests. Til instrumentet fås stort sortiment i tilbehør så det kan tilpasse mange forskellige produkttyper.

 

Alle texturanalysatorerne fra Brookfield opløser deres bevægelser i 10000 trin, og et givet apparats maksimale belastningsevne fastlægger således også det mindste opløste enhed! 

 

Overholder kravene i GME- og GMIA-monografierne for Bloom-test af gelatine (med AOAC probe - medfølger i TA-P-Sæt 2). Rapporter og grafer laves nemt i det medfølgende software Texture Pro CT (tilbehør).

 

Leveres med Texture Loader software og USB-kabel, men der skal typisk også anvendes opgavespecifikke værktøjer.

For år tilbage overtog Brookfield Stevens. Har du et gammelt Stevens apparat, passer alle værktøjer til Brookfield CT3!!

Denne texturanalysator kan belastes med 1500 g og mindste reproducerbare aflæsning er således 0.20g. Bemærk, at det her er displayet, der sætter en begrænsning - ikke vejecellen

Producent AMETEK Brookfield
UNSPSC Kode 41103300 Udstyr til flydende mekanik
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...