Denne webside anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse.

Temperaturmapping

Vi udfører 10-punkt temperaturmapping, som bliver målt med sporbart certificeret måleudstyr og der udleveres certifikat/rapport med referencer efter udmåling. Vi tilbyder 10-punkts udmåling for produkter i temperaturområdet -150°C til +140°C.

Vores serviceafdeling tilbyder sporbar kalibrering af temperatur i køle-fryseskabe, køle-fryserum, varmeskabe, klimaskabe m.m. i.h.t. internationale standarder.

Vi tilbyder også sporbar temperaturkalibrering på måleudstyr, her kan vi kalibrere fra -85°C til +140°C. Vi kan kalibrere frysere, varmeskabe og ovne fra -150°C til +600°C.

Kontakt
Har du spørgsmål til vores service og ydelser, er du velkommen til at kontakte Anders Lillesø pr. tlf. 44 54 00 21 eller e-mail al@buch-holm.dk

Læs mere om vores servicekoncept og -aftaler i folderen her

Loading
Loading