Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vacuubrand MZ er en 2-trins membranvakuumpumpe, der kan pumpe ned til 7 mbar. Model C pumpen her har pumpehus og membraner i PTFE og er derfor meget kemisk resistent.

  • Til vakuumcentrifuger
  • Til vakuumovne
  • Til rotationsfordampere
  • Til vakuumkoncentratorer

MZ 2C NT pumpen er udstyret med en gasballast ventil til kontinuerlig kondensat udrensning, for dermed at øge pumpeevnen af kondenserbare dampe. Pumpen er meget anvendelig til mindre vakuumapparater hvor der kræves kontinuerlig pumpning af dampe fra opløsningsmidler, såsom rotationsfordampere, geltørrere og filtrering.

NT-pumperne er med de nyeste funktioner, der har yderligere forbedret ydelsen, givet højere tolerance over for kondensater og forenklet vedligeholdelsen.

Pumpen har slangestuds DN 8-10 mm for til- og afgangstilslutning.

MZ 2C NT er den mest solgte kemisk vakuummembranpumpe.


Her leveres pumpen med manuel reguleringsventil og manometer. Således kan pumpehastigheden effektivt reguleres og manometeret viser analogt det aktuelle vakuum. Samtidig leveres systemet med en kondenseringskolbe på indgangssiden til at opfange dråber og urenheder inden de 2 pumpetrin. Systemet er specielt velegnet til filtreringsopgaver.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vakuumpumper til laboratoriebrug
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...